párkapcsolat szex szerelem Alekosz VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz nem tűrhette szó nélkül a közös nyaralás alatt, hogy Veronika görög férfiakkal flörtölt és fotózkodott.

Tipp! Kiosztották a VIVA Comet díjakat! Nézd meg, hogyan ünnepeltek a sztárok!




Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Veronikának se kellett több. Amikor közösen mentek szórakozni, a szépség azonnal magára vonta a görög férfiak figyelmét csinos alakjával. Sőt! A telefonok is előkerültek ismerkedés céljából. Ezt már Alekosz sem hagyhatta szó nélkül: elrángatta menyasszonyjelöltjét a társaságtól és heves féltékenységi jelenetet rendezett. "Több mint tíz percig váratott az utcán, holott én vagyok az egyedüli férfi, akivel foglalkoznia kellene a nyaralás alatt. Ráadásul én úgy láttam, hogy ő kezdett el fotózkodni velük, amit én kikérek magamnak" - fakadt ki a görög amorózó.

Veronika szerint Alekosznak nem volt joga a jelenethez, azok után, hogy a nyaralás elején Alekosz más nőkkel flörtölt. "Én miért nem fényképezkedhetek görög fér­fiakkal, amikor ő szinte már az első nap megtette ugyanezt a görög nőkkel? Neki miért szabad előttem flörtölnie mindenkivel, és miért bánthat meg állandóan? Ráadásul ma annak ellenére is Tündéről kezdett nekem beszélni, hogy egy csodás napot töltöttünk együtt, majd az ajándékomat, egy bőr karkötőt is alig akarta elfogadni, ami nagyon rosszulesett. Meg is érdemli, ha most féltékeny!" - mondta a lány.

Tipp! A nyár legtrendibb fürdőruhái! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.