VV Éva VV Alekosz szexuális szokás valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évi kitálalt: Alekosz szerinte látens meleg, és nagyobb játékos, mint azt bárki is gondolta volna róla.

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!





Mára láthatóan elég közvetlen kapcsolatot ápol Szandikával és Baukó Évával is. Először a világra szóló Veronika szülinapon imitált szexet a szőke plasztikcicával, egy hétvégi videón pedig Évát ölelgeti, aki kicsit többet ivott a kelleténél és kiszivárogtatott pár nem elhanyagolandó információt.


A szöszke Éva a villában sem tudott parancsolni az indulatainak: ha pedig kicsit iszogatott, bárkit kiosztott, bárkinek elmondta, mi nyomja a szívét. Most lehet nem a legjobb fórumot választotta: Dope imádja a trash műfajt csinálni, és nézni is...ám nem biztos, hogy Évi örült az internetre felkerülő videónak. Próbáltuk hívni a békéscsabai lányt, de cikkünk megjelenéséig nem tudtuk elérni őt - bizonyára sokan próbálták tegnap szóra bírni az elhangzottak miatt.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Tipp! Kutyafejű nővel reklámoznak! Nézd meg képgalériánkat!




RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Olivérről azonban csak jókat tudott mondani, mivel együtt járnak bulizni, és a lány elmondása szerint minden rendben van köztük, de Alekoszt végleg kizárta az életéből.


Erről az Alekosz-féle taktikáról igazán kikérdeztük volna Baukó Évit, de ahogy megírtuk, nem reagált a telefonokra. Lehet sok volt neki ez a botrányos videó, és ez a botrányos visszhang. Dopeman pedig röhög a markában, hogy rengetegen megnézik, és hüledeznek a felvételeken. Az ex-villalakókat pedig égeti, ahogy csak lehet. Házi videónak még csak-csak elmenne a dolog, de így, kicsapni a netre, elég kellemetlen.

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.