Bűnös életéről vallott a tehetségkutató sztárja

X-Faktor drog alkohol tehetségkutató lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tulisa Contostavlos, a brit X-Faktor leendő mentora durva botlásairól mesélt a napokban.

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!


Tulisa Contostavlos Tizenkét évesen kicsit szórakozni akartam, és semmi kedvem sem volt az egyszobás lakásunkban élni. Kinyílt a szemem - ekkor pasiztam be először. Még nem voltam tizenöt, amikor elvesztettem a szüzességem - szerencsés vagyok, hogy ilyen sokáig szűz maradhattam. Más osztálytársaim ugyanis már tizenkét évesen, a szünetben szexeltek a mosdóban"


www.n-dubz-music.co.uk
www.n-dubz-music.co.uk

A lány mindig is fel akarta hívni magára a figyelmet - kilencévesen már miniszoknyában próbálta felkelteni a férfiak érdeklődését. A lány azt is elmesélte, tizenöt évesen baseballütővel vagy késsel járkált az utcán, mert félt, hogy megtámadják - állítása szerint több lánybanda is utazott rá. Az énekesnő azt is elismerte, hobbiból néha loptak ezt-azt, például táskákat, de gyakran füveztek és ittak is.

Tulisa története azért is érdekes, mert az édesapa azt nyilatkozta, fogalma sincs, honnan szedi lánya ezt az imázst - ő ugyanis mindig jólnevelt tini volt. A nyilatkozatok mindenesetre kiverték a biztosítékot - többen bírálni kezdték a tehetségkutató szervezőgárdáját, mert nem értik, mit kereshet egy ilyen fiatal és botrányos életű lány a mentorok között.

Tipp! Duci testtel is lehetsz szexi! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.