Bevadultak az aranypartos lányok

szex bulizás Ádám Flört őrültség Viasat3 Aranypart (reality) Éden Niki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar Jersey Shore-nak ígérték a balatoni proletár reality-t, de egyelőre csak döcögnek az események. Casting-problémákba futott a csatorna, mivel a reményt keltő srácok kétharmada joggal nevezhető papírkutyának: se egy ízes vita, se gruppenek, csak "Pörkölt" nyuszi szabadul el néha, s a csütörtöki adásban a lányok is megvadultak néhány órára.

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)




Az Aranypart szereplői kevésbé, de a szerkesztők a topon vannak: isteniek időnként a zenei bevágások, jól passzolnak a hangulathoz. Most pedig egy örvendetes és vicces dologra lettünk figyelmesek: nagyon reméljük, direkt volt. Ada és Ádám két napja azon marakodik, hogy akkor igazából volt-e "szakszi" vagy sem, ezt csak ők ketten tudhatják, de mégsem. Andalgós parti séta után Ada kitalálta, hogy ő szerelmes a katapultba, fel kell ülnie és egyedül Ádámmal lenne hajlandó a vakmerő kalandra. A csillagszemű húzta a száját, de egy feles után mégis erőt vett magán: felült Adával. A lány sikít, imádja, Ádámnak már nem csak a szeme zöld, ebből róka lesz. Vagy ha nem is, elájul, ha kiszáll a székből. És ekkor bekúszik a viasatosok óriási fricskája: kemény fiúk klubja reklám. Micsoda geg! Ádám tényleg kemény fiú, mert végül is felült, de az a csipogás, amit a riportszobában levágott, nos kevésbé volt férfias. Nem baj, Adának tetszett, így is cuki a budaörsi dzsigoló.

Viasat3
Viasat3


Halló, apa?

Ádámnak nem jött össze az az este: próbált a nagy megpróbáltatások után hazatelefonálni, de apja csak nem vette fel a telefont, foglaltat jelzett. Lehet, épp Éden Szandrával csacsogott? (Utolsó információink szerint komoly a dolog: már egy közösségi oldalon is felvállalták egymást!) Rossz, mikor honvágyad van, csak pár lelkesítő szót hallanál, de nem tudsz beszélni az otthon maradtakkal. Ádi sem tudott, el is tört a mécses. Aztán jól megbeszélték Gáborral, hogy már neki is volt magányos napja, mikor hazavágyott a családhoz. Na végre, nem műmájerkedés, néhány őszinte mondat. Ada szakszin nem játszott, bár Ádám a katapult előtt még egyezséget ajánlott: ha felülnek rá, este akció lesz. A lány csak vigasztalt, de annyira nem jött össze a dolog, mert Ádám pár órával a sikertelen telefonhívás után már mocsárrészegen támolygott bánatában.

Fotó: VIASAT3/Laki Márton
Fotó: VIASAT3/Laki Márton


Buli, kéjelgés és ismeretlen férfiak

Főhőseink buliba indultak, a hangulat a tetőfokon, ezt mindig Levi magasba emelt kezei jelzik. Ada, Ádám, Niki, Gábor, Levi és Beki bevették az egyik szórakozóhelyet, míg Pista és Meli végzett a műszakkal. Pistát már várták a balatoni angyalkák, Meli pedig csak lődörgött, szokásához híven. A diszkóban aztán elszabadult a pokol: Gábor és Ádám nagyon részegek voltak, de mégsem ők vitték a prímet: a lányok boldog-boldogtalannak öltáncoltak, vergődtek, Niki megint kinyalt pár mézescsuprot, szokásához híven. A Bekivel való szórakozóhelyi álleszbikus jelenetet azért hiányoltuk. Ádám felfele vette az irányt, forgott a világ, Levi és Gábor pedig szörnyülködtek a könnyűvérű lányokon.

Tipp! Már tíz éve történt, hogy leomlottak a tornyok. Szeptember 11-re emlékezünk képgalériánkban. Katt ide!



Viasat3
Viasat3


Pista hajat mos és nyulat kerget: ma sem lesz szex

Abszurd pillanatok: Pista felcsalta magával műszak után a már ismerős lányokat: a feketét és a szőkésbarnát. Egyértelmű, hogy a fekete hajú lány a befutó, nem is értjük, minek oda a barátnője? Na mindegy. A nem mindegy viszont az, hogy Pista miután megitatta a hölgyeket, időt kért és elment hajat mosni, amit a lányok áhitattal végignéztek a fürdőszoba ajtajában állva. Nagyon megalázó volt, már nézni is. Pista meg is jegyezte, hogy el fog pirulni. Nem tette, inkább tovább molyolt, öltözködött, támogatta a közben befutó részeg Ádámot, majd be akarta fogni "Pörkölt" nyulat, hogy betegye a helyére. Egyedül egy órát kellett volna még a képernyő sarkában elrejteni, hogy megtudjuk, meddig váratta a hölgyeket. Elég sokáig, mert a nyúlkergetés közepette fogták a kis retikülöket, és illaberek, nádakerek leléptek. Pista szerint nincs nagy baj, van még sok csaj Siófokon.

A hétfői előzetesből kiderült: a fiúk tényleg nagyon kiakadtak a lányok viselkedésén: kezdik magukat rosszul érezni, hiszen ahelyett, hogy csajoznának, munkatársaik bulizási szokásain szentségelnek. A jövő héten folytatódik Ada és Ádám tinirománca, Meli kibukik majd, hogy őt senki sem csípi és Gábor szülinapja is közeleg.

Tipp! Így néz ki az VV5 új villája! Kattints a galériáért!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.