Való Világ 5: Seherezádé megfizet!

szex Való Világ 5 Seherezádé szerelem megcsalás Gergő szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gergő és Seherezádé között lezajlott laza kis petting láttán a lány kint maradt barátja úgy döntött, a legnagyobb közösségi oldal segítségével járatja le a csaját. A felbőszült olasz ígérete szerint lerántja a leplet volt barátnője sötét múltjáról.

Fotó: RTL Klub/Sajóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajóklub/Bársony Bence

Seherezádé még nem is sejti, hogy a Gergővel eltöltött mámoros jakuzzizás során nemcsak a gátlásait vesztette el, hanem az olasz barátját is. Claudio amellett, hogy kidobta Sehert, még alapos lejárató kampányt is indított ellene: létrehozott egy Ki is valójában Nagy Vivien (Seherezádé)? elnevezésű oldalt, ahová precíz ütemterv szerint tölti fel volt szerelme múltjából az eltitkolt fotókat - gőgös bejegyzésekkel körítve:

"Azt hiszem, Claudio Venanzetti nem igazán törődik Seherezádé szerelmével. Jobban szeretem magam és a férfiúi büszkeségem.. .mától azt tesz, amit akar."

"Minden szeretetemmel, energiámmal, javaslatommal és stratégiámmal támogattam őt a kalandjában. Ahogy megcsináltam ezt a karaktert, úgy fogom lerombolni. Az álma a rémálmává fog válni. Mai naptól kezdve, amíg a házban van, mindig meg fogok osztani róla valamit. Film, képek, történetek. Show-t akart? Adjuk meg neki!"

www.facebook.com
www.facebook.com

Claudióval (bal oldal), kicsit több kilóval (jobb oldal)

"Az egész élete hazugságokon alapul, hazudott a 'szerelmének', a legkedvesebb barátainak, a családjának, az RTL Klub produkciónak, a magazinoknak és legfőképp nektek."

"Június óta nem vagyunk együtt, de megkért, hogy a kisfilmjében játsszam el, hogy még együtt vagyunk, mert akkor sokkal érdekesebb lesz a karaktere, és így biztosan beszavazzák a villába. Ez ez egész egy színjáték volt, az elmúlt egy hónapban hét napot ha együtt töltöttünk, azt is külön házban."

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!




"Kedves Claudio! Ditti vagyok, Sheri édesanyja. Idáig a háttérben maradtam, de nem tudom továbbra is szó nélkül hagyni a reakcióidat a történtek miatt. TE alkottad??????? NEM! Én 'alkottam', amikor a világra hoztam, Te maximum szárnyakat adtál neki, és magasra emelted. De most, amikor a legnagyobb szüksége lenne Rád, hagyod zuhanni? Ez az igaz szerelem???? Ne bántsd Őt, kérlek, mert ezzel magadat minősíted. Többször visszanéztem a teljes videót a neten kinagyítva, leállítva - az egész, a TV-ben leadott anyag csupán pillanatnyi képek összemontírozása, megfelelő aláfestő zenével, ami kell a show-hoz, hogy tudjanak az emberek a semmiről csámcsogni. És Te ennek hiszel? Így szeretted a lányomat? Higgy neki, és bízz benne! Én is így teszem. Fogd fel: ez egy SHOW! Én éppen ezért nem akartam Őt ennek kitenni. De kiállok mellette teljes vállszélességgel! A továbbiakban nem kívánom kommentálni a kapcsolódó reakciókat. Köszönöm."

Az édesanya legfrissebb hozzászólása már fenyegetőbb:

"Claudio! Utoljára figyelmeztetlek, fejezd be ezt az egészet!! Minden szavad hazugság! Nyáron nálam töltöttetek egy hetet, az étteremben arról beszélgettünk, hogy gyerekeket akartok, de Sherry még túl fiatal hozzá és a leánykérés is megfordult a fejedben. Augusztusban Sherry apukájánál voltatok, a 2. évfordulótokra nagyon értékes ajándékkal lepted meg őt. A beszavazóshow előtt a lányom azzal vált el tőlem: CLAUDIO AZT ÍGÉRTE, HA KIJÖVÖK, MEGKÉRI A KEZEM! Hiszen a maminak is ez volt az utolsó kívánsága... Nem tudom elképzelni és elhinni, hogy te írod ezeket a nyomdafestéket nem tűrő, kitalált sztorikat, ezzel most már saját magadat égeted, ország-világ előtt... TE MEGŐRÜLTÉL!!!!"

www.facebook.com
www.facebook.com

Bár Claudio bejegyzései alapján nem gondolnánk, de saját bevallása szerint igyekszik túltenni magát Sherin: meccsnézésbe fojtotta bánatát. "Jól érzem maga, nézem a Lazio-Palermo meccset a tévében, és talán a Lazio pontjaitól még jobban leszek. Vivien megfizet, de tiszteletben tartom. A szerelem elmúlt, de nem akarok az érzéseimről beszélni. Az biztos, mi már nem leszünk együtt soha többé" - nyilatkozta a Life.hu-nak Claudio Venanzetti, a sértődött talján.

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!







www.facebook.com
www.facebook.com

Claudiónak eddig az elmúlt három napban valóban csak a szája járt, Seherezádé állítólagos sötét múltjáról még mindig nem tudtunk meg semmit, viszont remekül a figyelem középpontjába került a szenvedélyes lány. Lehet, a szerelmesek előre kitervelték az egészet, és csak színjáték, amit Claudio előad? Kíváncsian várjuk az újabb fejleményeket!

Tipp! Ijesztő fotósorozat a híres színésznőről! Kattints a képgalériáért!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.