Vanessa Paradis szerelem Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp igazi rosszfiúból lett példás édesapa, mindezt pedig egy nőnek köszönheti.

Tipp! Házi kedvencek őrült jelmezekben. Vicces vagy beteg? Kattints a galériáért!






Forrás: AFP
Forrás: AFP

Johnny fiatalon kezdett zenélni, majd színészkedni, és a lányok imádták. Ő pedig kihasználta az életet, és nem mondott ellent a csábításoknak. Az is lehet, hogy őt is az önpusztítás vitte volna a sírba, ha 1998-ban nem fogadja el Roman Polanski filmajánlatát. A rendező Franciaországba, A kilencedik kapu című filmbe hívta a sztárt szerepelni. A mozi nem sikerült éppen emlékezetesre, Johnny számára azonban ez jelentett mindent. "A Hotel Costesben voltunk, és akkor láttam meg őt. Hátul teljesen nyitott ruhát viselt - megpillantottam a hátát, a nyaka ívét, ő megfordult, belenéztem a szemébe, és akkor elvesztem. Tudtam, itt vége van az agglegényéletnek" - emlékezett vissza a sztár. "Hirtelen rámtört az érzés. Nem tudom pontosan elmondani, mi, de a szoba túlvégéről éreztem, hogy valami történik."

Ez a nő Vanessa Paradis volt, a francia énekesnő, modell és színésznő, és egy jó barátja Johnny egyik ismerősének. Ma a szerelmesek két gyermeket nevelnek: Lily-Rose tizenkét éves, Jack pedig kilenc. Vanessa volt az, aki arra ösztönözte a színészt, válassza meg jobban a filmjeit, hagyja abba a dohányzást és az ivást, és éljen egészségesen. Gyermekei születésével pedig eljött az idő, hogy a színész végre felnőjön. "Ő és én már tizennégy éve vagyunk együtt, ezt pedig alig tudom elhinni. Olyan, mintha csak tegnap találkoztunk volna. Ma már az a legjobb dolog az életemben, amikor a vacsorához megiszom egy pohár jó bort, közben a gyermekeim körülöttem játszanak. Hát ez valami tökéletes."

Tipp! Házi kedvencek őrült jelmezekben. Vicces vagy beteg? Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.