Összeomlásáról mesélt a díva

díva koncert Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény asszonynak ismertük meg Jennifer Lopezt - mostanában azonban válságba került a magánélete. A feszültség a legutóbbi koncertjén szakadt ki a dívából.

Jennifer Lopez a napokban egy telt házas stadionban énekelt, amikor eleredtek a könnyei. A díva a legújabb dalát, a One Love című számot énekelte. Jennifer csak napokkal később mesélte el, mitől omlott össze. "Tudják, mi történt velem? Ott álltam, és egyszer csak azt éreztem, hogy minden gondolatomat elénekeltem abban a dalban, csakis a közönségnek. A jelenlévők pedig imádták. Nagyon megérintette őket a dalom. Szerintem ugyanazt érezték, amit én - hogy ugyanolyan lány vagyok, mint bárki más."



"Utolsóként most eléneklem azt a dalt, amit én magam írtam a szerelemről. Azóta sok minden megváltozott" - vallotta a díva a koncerten. "Minden nap egy nagy utazás. A szeretetről és a szerelemről szól, és arról, hogy szeressük önmagunkat" - mondta az énekesnő, aki örült annak, hogy ennyire meg tudott nyílni a közönségnek. "Az életem néha jó, néha pedig nem. Ez mindig így van" - tette hozzá Jennifer.

AFP
AFP


Az énekesnő elmondta, akkor érzékenyült el igazán a koncert vége felé, amikor a közönség soraiban meglátta az édesanyját. "Észre sem vettem őt a koncert alatt, amikor pedig kiszúrtam a tömegben, teljesen elérzékenyültem. A dal a gyermekeimre emlékeztetett, ők a legfontosabbak nekem. Most már csak akkor fogok beszélni a magánéletemről, ha komoly kapcsolatom lesz - ezt a gyerekeimért teszem" - vallotta Jennifer Lopez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.