Pippa Middleton jótékonyság csókolózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton le sem tagadhatná, hogy szerelembe esett, mégpedig nagyba... Hajnali fél ötkor csókolózott mindenki szeme láttára kedvesével.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)


nagyon komoly a kapcsolat

Szólj bele: 5 évig nem látta meztelenül a párját?!


Forrás: AFP
Forrás: AFP


Nemrég a párocska a Boodles Boxing Ball jótékonysági rendezvényen jelent meg együtt, és igen jól mulattak az eseményen. A helyszín a patináns Park Plaza Hotel volt, és olyan ismert emberek, mint Geri Halliwell énekesnő és Harry herceg exe, Chelsy Davy is részt vettek a rendezvényen. Pippa egy földig érő piros estélyit viselt arany retiküllel és tűsarkúval, és ismét szikrázóan festett kibontott hajával. Valószínűleg ezt kedvese, Alex Loudon is így gondolhatta, mert hajnali fél 5-kor még nem voltak ahhoz fáradtak, hogy egy igazán forró csókot váltsanak, miközben a taxijukra vártak. Ahhoz pedig nem kell nagy képzelőerő, hogy kitaláljuk, hogyan is fejeződött be az este a szerelmesek számára...

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.