Te kivel cserélnéd el egy hétre az életedet?

film mozi szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy filmsztárral? Egy milliomossal? A szomszédoddal? Netán a legjobb barátoddal? A Testcsere című film hősei ez utóbbit teszik, ami csak elsőre tűnik jó ötletnek. Kritika.

Tipp! Ilyenek az igazi cicafiúk? Kattints a galériáért!




facebook.com/thechangeup
facebook.com/thechangeup

Az efféle történetek szinte mindig vígjátékokban bukkantak fel, és a legtöbbször nagy hévvel toleranciára neveltek. Volt itt már szülő-gyerek variáció (Nem férek a bőrödbe), nő-férfi felállás (Az ellenség bőrében), egyetlen személyiség fiatal és felnőttkori énjének cseréje (Segítség, felnőttem!, Hirtelen 30), változat ellenfelekre (Lelkes testcsere), sőt a kivétel: egy emlékezetes akciófilmes verzió (Ál/arc).

Tipp! VV szereplők az Erotika Parádén! Kattints a galériáért! (18+)




facebook.com/thechangeup
facebook.com/thechangeup

A Testcsere ezt az alapötletet és ezt a sablont kapta kézhez, de szerencsére nem mindenhol ragaszkodott hozzá, megcsavargatta, kijátszotta, sorrendet változtatott itt-ott. Így válik élvezhetővé ez a mozi, amelyet talán nem túlzás igazi pasifilmnek titulálni, hisz ezúttal két jóbarát cserél testet: Mitch (Ryan Reynolds), a felnőni képtelen, szoknyavadász színész és Dave (Jason Bateman), a mindig megfelelni vágyó, családos ügyvéd. (A film rendezője, David Dobkin is ebben a műfajban járatos: ő jegyzi többek között a Londoni csapást és az Ünneprontók ünnepét is.)

facebook.com/thechangeup
facebook.com/thechangeup

A két testet cserélt főhős kalandjai számos tényleg vicces és számos kicsit kínos helyzeten, valamint egy dögös feleség (Leslie Mann) és egy még dögösebb asszisztens (Olivia Wilde) ágyain keresztül vezetnek, és ezen kalandok - pasifilm vagy nem - nem csak a férfiak számára nyújthatnak szórakozást. Hisz a Testcsere végső soron azt próbálja bemutatni nagyon leegyszerűsítve, de időnként valamit mégiscsak elkapva, mire is vágynak a férfiak. Ez pedig minden nőt érdekel, nem igaz?

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!



Kiknek ajánljuk?

- akik kívánták már meg mások életét
- felelőtlen aranyifjúknak és gondterhelt családapáknak
- azon hölgyeknek, akiket érdekel egy pillantás a férfilélekbe

Kiknek nem ajánljuk?

- akiket idegesít, ha a TANULSÁGOT (többször) az arcukba tolják
- akik kiakadnak az altesti poénokon
- akik sosem vágytak más életre, mint a sajátjuk

Tipp! Teljesen kopasz lett a híres szupermodell! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.