Orvost hívtak az X-Faktor jóképű énekeséhez

betegség X-Faktor Apollo23
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktorból legutóbb kiesett Apollo 23 egyik tagját, Kumich Tamást orvoshoz kellett vinni.

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről? Kattints a galériáért!


Vasárnap elmentünk a srácokkal Janicsák Veca lemezbemutató koncertjére. Ekkor még nem volt nagy baj, de már kezdtem érezni, hogy nincs minden rendben, a koncert után nem sokkal el is jöttünk. Aztán este hirtelen borzasztóan rosszul lettem. Nagyon keveset tudtam aludni, ráadásul alig volt erőm felkelni az ágyból. A srácok rögtön jelezték a stábnak, hogy nem vagyok jól, úgyhogy el is vittek az orvoshoz"

Mellpalsztika - Tedd fel kérdéseidet valakinek, aki már túl van rajta!


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



"Szerencsére nincs nagyobb bajom, bár néhány antibiotikumot felírt az orvos. Kajára most nem is tudok gondolni, és a szervezetem se nagyon befogadó, úgyhogy egyelőre pirítóson éldegélek egy darabig. Ami biztos, hogy igyekszem picit elszeparálni magam a többiektől, mert nem akarom, hogy esetleg átragadjon valakire. Mardosna a lelkiismeret, ha miattam nem állhatna valaki szombaton a színpadra az élő show-ban" - árulta el a népszerű fiúcsapat tagja. "Jólesik, hogy a rajongóink aggódnak értem, sok erőt adnak, hogy mihamarabb rendbe jöjjek. Remélem, hamar felépülök, szeretnék már szombaton a többiekért, főleg Kocsis Tibiért drukkolni!" - tette hozzá Tomi.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.