párkapcsolat válás szerelem Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válás mindenkinek fájdalmas, de a hírességeknél mindezt még az a tény is tetézi, hogy magánéletük a nyilvánosság előtt zajlik.  

Tipp! Ezeket néztétek 2011-ben. Kattints a galériákért!







AFP
AFP


2. Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver

Májusban szinte bombaként robbant a hír, hogy a tisztességes családapa és mintaférj hírében álló Arnold Schwarzenegger bűnös viszonyt folytatott a bejárónővel, amelyből gyermeke is született. A gyanútlan Maria 12 évig élt egy fedél alatt színész-politikus párjával, anélkül, hogy tudott volna gyermekei állítólagos féltestvéréről. Arnold a történtek után bocsánatot kért a családjától, de feleségét egyáltalán nem hatotta meg, és kérvényezte házasságuk felbontását. Katherine, a legidősebb gyermek így nyilatkozott szülei válásáról: "Hiszek abban, hogy minden okkal történik. Amikor kiderült apám afférja, már ebédelni sem tudtam nyugodtan, mert állandóan több tucat újságíró ostromolt a kérdéseivel. Úgy döntöttem, Londonba utazom egy időre, ahol nem botlok lépten-nyomon ebbe a kínos történetbe." Arról, hogy a botrány óta megváltoztak-e édesapja iránti érzései, nem akart nyilatkozni, és csak annyit árult el, hogy anyukájával a mai napig nagyon szoros a kapcsolata.

AFP
AFP


Tipp! Hírességek, akik 2011-ben hunytak el. Kattints a galériáért!


3. Ashlee Simpson és Pete Wentz




AFP
AFP


4. Scarlett Johansson és Ryan Reynolds

Woody Allen üdvöskéje 2008-ban mondta ki a boldogító igent Hollywood egyik legkeresettebb színészének, de az álompár házassága júliusban hivatalosan is véget ért. Az általában szűkszavú Scarlett egy interjúban őszintén vallott arról, hogy válása mély nyomokat hagyott a lelkében. Testvérei és nagymamája segítségével jutott túl a depressziós időszakon, de arról, mi okozta pontosan a házasságuk végét, nem volt hajlandó nyilatkozni. "Ez a kérdés túl személyes. Csak annyit mondhatok, hogy rettenetes kritikus vagyok saját magammal és másokkal szemben is, és nem kötök kompromisszumot." A gyönyörű filmcsillag más hibáit is elismerte, amelyek időről időre komoly bajba sodorják. Nagyon gyorsan ítélkezik az emberek felett, és őszintén elmondja a véleményét, még akkor is, ha ezzel fájdalmat okoz másoknak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


5. Jennifer Lopez és Marc Anthony

A külvilág szemében ők testesítették meg az igazi álompárt, de amikor J.Lo júliusban nyilvánosságra hozta, hogy 7 év után férjével külön utakon folytatják, világossá vált, hogy az A-listás pár nem felelt meg a közvéleményben kialakult képnek. Egy ismerősük azt mondta, hogy az énekesnő rengeteget sírt a történtek miatt, és sokáig reménykedett abban, hogy minden jóra fordul, de elmúlt az a féktelen szenvedély, amit Marc iránt érzett. A kapcsolat buktatója lehetett az is, hogy Anthony őrülten féltékeny volt szexszimbólum feleségére, mindig ellenőrizgette, és legszívesebben szűzies ruhákba bújtatta volna. Ugyanakkor házasságuk a kezdetektől fogva érzelmi hullámvasút volt, az utóbbi időkben pedig Jennifer újjáéledt karrierje váltott ki köztük heves vitákat. A díva nem szomorkodott túl sokáig, hisz új párra lelt háttértáncosa, Casper Smart személyében.

AFP
AFP

Tipp! Így élnek az állami gondozott gyerekek. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.