fotózás drog kaszinó túladagolás Anna Nicole Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anna Nicole Smith élete igencsak botrányos volt. A modellként és színésznőként híressé vált hollywoodi díva 2007-ben, negyvenévesen hunyt el - íme a róla készült utolsó fotók!

Tipp! Nem takargatják testüket: a villalakók pucéran. Kattints a galériáért! (+18)


modellről készült, sosem látott képeket itt nézheted meg!


Northfoto
Northfoto


Anna egy internetes pókermagazin számára állt a kamerák elé - a szőkeség egy ideig ennek a cégnek volt az arca. "Mint Anna Nicole nagy rajongói, úgy éreztük, mindenkinek csakis előnyökkel járna a közös munka. Nagy tiszteletben tartottuk a család kérését, és a képeket a fiók mélyére tettük" - vallotta a cég szóvivője arról, miért is nem láthattuk korábba a fotókat, melyek néhány hónappal a sztár halála előtt készültek. Az internetes kaszinó szerint Anna ötlete volt ez a stílusú fotózás - a szépség állítólag csodásnak, emlékezetesnek és viccesnek tartotta az arannyal bevonás ötletét.

Anna Nicole 2007 februárjában hunyt el drogtúladagolás következtében egy floridai szállodában. Lányát, Danielynnt a 2006-ban nagyon fiatalon elhunyt fia, Daniel után nevezte el. A fiú akkor halt meg, amikor meglátogatta anyját és újszülött húgát egy bahamai kórházban - vele is gyógyszertúladagolás végzett.

Tipp! Csaba megalázta Veronikát. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.