Való Világ 5 boksz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera bicskanyitogató viselkedése túllépett minden határon, miután győztesen tért vissza a bokszgáláról, ezért haditervet szőttek ellene Attiláék. Kinga a nap folyamán többször dührohamot kapott, végül Fecó beszólása tette be a kaput.

Tipp! VV - A villalakók véresre verték egymást! Kattints a galériáért!




Szólj bele! Anális örömök és bánatok




Kinga egykori testsúlya után ábrándozott Attila társaságában, aki boldogan ölelgette őt, amiért újra visszakapta barátságát. Kinga még mindig kétségekkel gondol az esti öklözésre, mert az is bosszantja, hogy ha nyerne a sérült kezű Seher ellen, akkor biztosan azt is a fejéhez vágnák a későbbiekben. Seherezádé nem aggodalmaskodott ennyire, bizott a győzelmében. A cselszövő elárulta Attilának, hogy eddigi életében nem sok sikerélménye volt, ezért nagyon boldog lenne, ha végre valamiben a legelső lehetne.

Tipp! Rihanna Budapesten vonaglott! Kattints a galériáért!






Nagy önsajnálatában csak Attila győzelme csalt mosolyt az arcára néhány másodpercig. Eszter és a cselszövő sírva fogadta Attilát, Veronika pedig a vérző szájú Petit vígasztalta. Gergő Csaba fölött aratott győzelme után Attila nyomban azt a taktikai tervet dolgozta ki, hogy Csabát kell párbajra küldeni, ezért akit csak tudott rábeszélt a saját ötletére. Többek közt Eszter is belement a buliba, de azon aggodalmaskodott, hogy őt viszi majd ki a helyes pasi.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!






Tipp! Fehérneműben a szexi magyar modell! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.