Megkeserítette a villafrigyet a villalakók rosszindulata

VV5 esküvő VV Fecó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angéla ott állt menyasszonyi ruhájában a villa kapujában, arra várva, hogy végre beteljesedjen az a pillanat, amire már évek óta vár: hogy férjhez menjen a ValóVilág Fecójához. Boldogsága azonban nem volt felhőtlen.

Tipp! Csábító démon lett a szende Orsiból! Kattints a galériáért!


"Elképedve néztem a tévében, hogy miután kijöttem a villából a többiek miket mondtak rólam"


RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Nem csoda hát, hogy az ara gombóccal a torkában várta a bebocsátást a villába, esküvője színhelyére, ám végig az lebegett a szeme előtt, hogy Fecó mennyire boldog lesz, amikor meglátja. "Hirtelen bevillant előttem Fecó arca. Tudtam, hogy mennyire boldog lesz, ha meglát, tudtam, hogy sírni fog örömében, hiszen ő még abban sem biztos, hogy én megbocsátottam neki. Ez adott erőt" - árulta el Angéla a Blikknek.

"Jézusom, szóhoz sem jutok! Erről ti mind tudtatok, és nem szóltatok nekem egy szót sem? Ez valami csoda, olyan, mint egy álom, el sem hiszem. Angéla, ma te tényleg hozzámjössz? Erre vártam már mióta. Nagyon boldog vagyok" - mondta Fecó, amikor meglátta talpig fehérbe öltözött szerelmét.


A villalakókat is meghatotta a készülődés és a ceremónia, hiszen csillogó szemekkel vettek részt az esküvőn, és őszintén kívántak sok boldogságot az ifjú párnak.

Tipp! Véresre verték egymást a villalakók! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.