VV5: Attila magán kívül volt, a beküldött szakember pedig végképp kihúzta a gyufát

tanácsadás Való Világ 5 életvezetés
Unalmasan telt a nap a villában, de azért Attila így is kiosztott néhány embert, majd Fecónak és Eszternek is sikerült összerúgnia a port az életvezetési tanácsadónő foglalkozásán.Vera azt a feladatot kapta, hogy játssza el Attila viselkedését, de a pornós nehezen birkózott meg a dologgal, mert egyszerűen zavarja az összeférhetetlen jelenléte. Ezek után Attila nem volt hajlandó részt venni a szerepjátékokban, példáján felbuzdulva Seher is kivonta magát a mókából. Fecónak Esztert kellett volna eljátszania, de vitává fajult a dolog. Kinga Vera viselkedését imitálta, de csodák csodájára nem lett belőle sértődés.

Tipp! Lady Gaga mellet villant legújabb fotósorozatán. Kattints a galériáért! (+18)

Pizsamapartival zárult a nap, amit rögtön az elején egy divatbemutatóval indítottak. A hálóruhák láttán Attila Eszter libidóját mozgatta meg egy kicsit, míg Seherezádé Csabiét. A párnacsata után altatódalt és kakaót kapott Vera, Csaba és Eszter triója, majd mindenki nyugovóra tért.

Tipp! A kétéves Boti az életéért küzd. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


VV5: Attila nem bírta tovább, és feladta a versenyt!http://www.life.hu/legykepben/20120119-vv5-feco-megmenekult-a-parbajtol-mivel-megszerezte-a-lila-kendot.htmlVV5: Vera megint balhézott a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120117-vv5-vera-megint-balhezott-a-villaban.htmlVV5: Kiderült egy újabb titok: Peti szexelt Verával - ezért utálják egymásthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120116-vv5-kiderult-egy-ujabb-titok-peti-szexelt-veraval-ezert.htmlVV5: Vera nyert, Kinga pedig elásta a csatabárdot - Majd kiejtette Péterthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120115-vv5-vera-nyert-kinga-pedig-elasta-a-csatabardot.htmlVV5: Vera kiakadt Kocsis Tibi levele miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120114-vv5-vera-kiakadt-kocsis-tibi-levele-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.