Szinte nincs dereka - Kettétörik, olyan vékony a modell

modell homokóra karcsúság csípő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ioana Spangenbergnek igazi homokóra alkata van. A román lány dereka mindössze ötven centis.

Tipp! Bájos, titokzatos és szexi! Kattints a galériáért! (18+)


Senki sem akar hinni nekem, de minden nap háromszor eszek - rendesen, és nap közben sokat nassolok, csokit és csipszet is. De a gyomrom egyszerűen túl pici. Ha nagyon sokat eszem, rosszul érzem magam."

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Northfoto
Northfoto

Ioana teljesen normális súllyal, kicsivel több mint három kilóval született, és csak tinikorában vették észre, hogy a teste másként fejlődik, mint az átlagemberé. Tizenhárom évesen igazán különlegesnek számított az osztálytársai között, hiszen a csípője mindössze harmincnyolc centis volt. A lány elmesélte, hogy próbált hízni, rengeteg csokit evett, de hiába, semmi sem változott. "Romániában jobb túlsúlyosnak lenni, mert az azt jelenti, hogy tehetős családból jössz" - mondta Ioana, aki 2006-ban ismerte meg későbbi férjét, a német Jant. Innentől kezdve már jól érezte magát a bőrében, és a férfi hatására kezdett modellkedni. "Még mindig szeretnék hízni, hogy ne nézzek ki ilyen sokkolóan. Most Németországban élek, rengeteg pizzát és kebabot eszem."

Tipp! A legszebb duci modellek! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.