Robert Pattinson buli Lindsay Lohan Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan számára semmi se szent: a botrányhősnő most az Alkonyat sztárjára, Robert Pattinsonra vetette ki a hálóját.

A bíróság - a korábbi zűrös ügyei miatt - arra intette Lindsay Lohant, hogy ne bulizzon annyit, mert ismét rossz vége lehet a féktelen életvitelnek. A celeblányt azonban egyáltalán nem érdeklik az intelmek, és szinte minden nap hajnalig szórakozik Los Angelesben.

AFP
AFP

A napokban a huszonöt éves botrányhősnő a menő Pour Vous klubban iszogatott a haverjaival, akik között ott volt az Alkonyat szívtiprója, Robert Pattinson is. Annak ellenére, hogy Rob és kolléganője, Kristen Stewart szerelme még mindig lángol, a fiú állítólag Lindsay után nem sokkal elhagyta a helyet, és együtt folytatták a bulizást.

Lindsay nemrég azt is hatalmas partival ünnepelte meg, hogy lejárt a próbaideje: a hollywoodi Chateau Marmont hotelben tartott egy nagyobb összejövetelt a barátainak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.