börtönbe vonulás Damu Roland párkapcsolat tartozás pszichiátria szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jucika még nem tudja, és az édesanyja is a Life.hu-tól értesült a hírről: Damu Roland még a kórházban összemelegedett egy csinos fiatal lánnyal.

Tipp! Végre megszólalt az X-Faktor sztárja. Kattints a galériáért!


Mint ahogyan arról a Life.hu elsőként beszámolt, Damu Roland napokkal azelőtt kidobta menyasszonyát, mint ahogy börtönbe vitték volna. Erről a színész unokahúga is mesélt kameránk előtt. Az azonban csak most derült ki, hogy nemcsak azért szakította meg kapcsolatát Damu egykori szerelmével, mert Jucika az utóbbi hetekben már a kórházban is folyton idegesítette. A másik, talán nyomósabb ok: Roland állítólag megismerkedett egy Edina nevű lánnyal azon a kórházi osztályon, ahol ápolták, és a jelek szerint az ismeretségből bimbódzó szerelem lett. Erről a színész egy neve elhallgatását kérő rokona mesélt nekünk.

Fotó: Magócsi Márton [origo]
Fotó: Magócsi Márton [origo]

Talán az is árulkodó jel lehet, hogy miután Damut a kórházból a rendőrök elvitték, a személyes dolgai, köztük a mobiltelefonja is Edinánál maradt. A színész rokonai tőle vitték el ezeket. Jucika édesanyját telefonon értük el, és megdöbbenve hallgatta, hogy lányát egy fiatalabbra cserélte Damu. "Igen? Erről nem tudtunk. És remélem, senki nem mondja el Jucikának. Jó lenne tudni, ki ez a lány és beszélni vele" - magyarázta az édesanya, aki arról is beszélt nekünk, hogy Damu állítólag nekik is tartozik.

GYLF

Átalakítunk! Szexi nő lett a visszafogott Jankából! Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.