Hollywoodi főszerepet kapott Keresztes Ildikó

vámpír Báthory Erzsébet Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt egy amerikai rendező kereste meg, hogy Báthory Erzsébetet játssza el egy vámpírfilmben.

Less be Janicsák Veca gardróbjába! Kattints a képekért!


Báthory ErzsébetetTermészetesen örültem, hogy engem szemelt ki a rendező a főszerepre, de voltak aggályaim, például hogy nem beszélek anyanyelvi szinten angolul. Kiderült, hogy ennek még örül is"

Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu
Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu

"Már azt hittem, hogy túl vagyunk rajta, mert nem vettem fel a telefont, amikor rendszeresen hívogattak. Azt hittem, ha nem jelentkezem, elfelejtenek, de amikor megérkezett az egész szövegkönyv, egy kicsit elkezdtem izgulni. Még nem sikerült lefordíttatnom, pedig fontos lenne, hogy pontos képet kapjak a filmről az anyanyelvemen. A promóját már el is kezdték forgatni. Három helyszínen készül majd, Erdélyben, Magyarországon és Amerikában. Most ott tartunk, hogy kifizetik a repülőjegyemet, döntsem el, hogy hol legyen az első találkozás, Magyarországon vagy kint. A barátnőm természetesen nagyon akarja, hogy utazzak ki, hiszen még nem jártam Amerikában, és legalább őt is meglátogathatnám" - vallotta Keresztes Ildikó a Borsnak.

Tudj meg minden érdekeset már a hírfolyamodból! Kövess minket iWiWen és Facebookon!


Tipp! Minden idők legszebb nője. Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.