párkapcsolat Burgess Benji szerelem Megasztár 6 Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindössze 15 éves, gyönyörű hanggal megáldott Radics Gigi megnyerte a Megasztár hatodik szériáját. Most, hogy nem kell tovább a versenyre koncentrálnia bevallotta, mégis együtt jár a széria másik döntősével, Burgess Benjivel.

A két fiatal énekes közötti viszonyról már korábban is röppentek fel hírek, de ők tagadták, hogy a barátságnál több lenne közöttük. Azért döntöttek így, hogy semmi ne vonja el a figyelmüket a versenyről. Most viszont, hogy Gigi megnyerte a döntőt, nincs más, ami útjába állna a szerelemnek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Igen, most már bevallhatom, együtt vagyunk" - nyilatkozta Radics Gigi a Blikknek. "Eleinte tényleg csak barátok voltunk, aztán amikor először megjelentek a cikkek, hogy mi összejöttünk, akkor valóban elkezdett alakulni valami, de még mi sem tudtuk igazán, mi is ez az egész. Ám már hetek óta együtt vagyunk" - tette hozzá a lány, akiről az is kiderült, Benji az első barátja.

A srác elmondta a bulvárlapnak, hogy titkos jelnyelvet is kidolgoztak, kacsintással és kézjelekkel kommunikáltak egymással. A fiatal énekesek most már nyíltan vállalják a kapcsolatukat. A fiú szülei már meg is hívták Gigit Amerikába, ahova így akár pihenni is el tud menni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.