Catherine Zeta-Jones fehérnemű Michael Douglas házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajtakapott színész kimagyarázta a bugyit a feleségének. Állítólag egy meleg előadóművészt fog alakítani a következő filmjében.

Női ruhában pózolt a nemrégiben még rákkal küzdő színészlegenda. Catherine Zeta-Jones rajtakapta férjét, Michael Douglast, ahogy az ő bugyiját próbálgatja. Michael azonban talált mentséget a kiábrándító jelenetre: csak egy szerep kedvéért cserélte le alsógatyáját, mondta, ugyanis egy készülő filmben ő fogja alakítani a homoszexuális előadóművészt, Valentino Liberace-t.

AFP
AFP

A karakter tökéletesítése érdekében a 67 éves színész felesége szexi cuccai között kutatott. "Michael a hálóban állt az egyik bugyimban, és elkezdte magára pakolgatni az ékszereimet. Könyörögnöm kellett neki, hogy vegye le a fehérneműimet!" - mesélte a walesi színésznő a Daily Starnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.