Újabb szereplő távozik a Barátok köztből - Padlóra került a színész a hír hallatán

távozás hitel sorozat R.Kárpáti Péter kiírás Barátok közt anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz helyzetbe került R. Kárpáti Péter - a Berényi Andrást alakító színészt 14 év után kiírják a Barátok köztből.

Az alapító tag elmondta, ötlete sincs, miből pótolhatná az így kieső bevételét, úgy fest, el kell adnia a házát. A Blikk úgy tudja, havi közel félmillió forint nettót keresnek a sorozat legrégebbi vezető színészei a Barátok köztben, köztük R. Kárpáti is.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


"Padlóra kerültem, ez a döntés váltásra kényszeríti a családot. Hitelünk van a házon. Amikor 140 forintos svájci­frank-árfolyam mellett felvettem több millió forintot, akkor ez egy jól átgondolt, felelős döntés volt. Úgy, hogy rendszeresen törlesztettem, duplájára nőtt a hitel a házon, amely így igazából nem is az enyém, hanem a banké. Persze, aki ebben a szakmában van, annak számolnia kell ilyen döntésekkel" - árulta el a színész a Blikknek.

"Amíg van két kezem, két lábam és szakmailag sem a sereghajtók közé tartozom, addig meglesz a lehetőségem, hiszen ismernek, elismernek. Abban bízom, hogy a jelenlegi munkáim, mint a Thália Tanoda tanári állása, a nem túl jelentős szinkronmunkák és a színházi megkeresések mellé meglesznek a lehetőségeim, még akkor is, ha a színházi társulati igazolások időszakának már vége" - vallotta a színész.



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Várunk egy izgi kis kalandra éjjel 10 után!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.