Tikkasztó a hőség, irány a strand!

PR cikk strand Budapest nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerek-, diák-, nyugdíjas kedvezményekkel, családi jegyekkel, Strandváró nappal és több, új, izgalmas szolgáltatással várják a budapesti strandok a nap és a víz szerelmeseit.

Nyertesek

Az 5 alkalmas belépőt a Palatinusra File Zsuzsa nyerte.
A Római strandra szóló belépőket Orsai Zoltánné nyerte.
A Dagály strandra szóló belépőket Dömötör Tibor nyerte.

Az idei strandszezon nagy újdonsága, hogy számos kedvezményt vehetnek igénybe a fiatalok, családok és a nyugdíjasok, hiszen csökkentett áru, kedvezményes belépők kerültek bevezetésre.
A szerdai napokon, az ún. Standváró Napon pedig mindenkit kedvezményes jegy vár a Paskál, Római, Csillaghegyi, Pünkösdfürdői és Dagály Strandokon.

Forrás: Budapest Strandfürdők
Forrás: Budapest Strandfürdők

A Palatinus Strand a Margitszigeten, a város szívében helyezkedik el, ami a sziget mindkét bejáratától már elektromos járművel is megközelíthető! 11 medencéje között található hullámmedence, élménymedence, termál medence is, de egy ötpályás csúszda is kipróbálható. A gyerekekre egy valódi vízi gyerekparadicsom vár. A fiatalok pedig kipróbálhatják a szörftudásukat, a carisma nevű labdajátékot, de ródeózhatnak és mini golfozhatnak is.

A Dagály Strand 10 medencéjével várja a hűsölni vágyó vendégeket. Élménymedencéjében sodrófolyosó, pezsgőágy, whirlpool, nyakzuhanyok vagy a hűs hullámmedence feledtetik el a tikkasztó hőséget.
A sportolni vágyó strandolók kipróbálhatják a kosárlabda, streetball és strandröplabda pályákat vagy a kalandparkot!

Forrás: Budapesti Strandfürdők
Forrás: Budapesti Strandfürdők

A Paskál Strand Budapest legfiatalabb strandfürdője, ami 1989-ben nyílt meg. 2 medencével és újdonságként egy 8 fős finn szaunával várja a vendégeket.

A Római Strand forrásait már a római korban is ismerték. Strandmedencéje egyben élménymedence is csúszdával, nyakzuhannyal és pezsgőztetővel. A gyermekmedence pedig játszóparadicsom.

Forrás: Budapesti Strandfürdők
Forrás: Budapesti Strandfürdők

A Csillaghegyi Strandfürdő a főváros legrégebbi strandja, ami sátortető alatt télen is üzemel. A strandfürdő a hegyoldalban lépcsőzetesen épült első szintjén az úszó- és strandmedence, feljebb a gyermekpancsoló és a napozóterület helyezkedik el.

A Csepeli Strand élmény-, gyerek, és úszómedencék mellett termálmedencével is rendelkezik, így nemcsak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is megfelelő kikapcsolódási lehetőséget nyújt egy forró nyári napon. Hárompályás csúszda is található a strandon.

Forrás: Budapesti Strandfürdők
Forrás: Budapesti Strandfürdők

A Pünkösdfürdői Strand neve onnan származik, hogy a vízellátás alapját adó kút vize állítólag Pünkösd napján tört fel először. A rózsalugasok között levő három medence valamennyi korosztály részére fürdési, strandolási és kellemes kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

A nyári forgatagban a strandok és fürdők egy-egy estére átalakulnak! A Széchenyi fürdőben a Szecska-partyk, a Palatinus strandon pedig a Strandok Éjszakája várja majd a bulizni vágyó vendégeket!

STRANDFÜRDŐK ELÉRHETŐSÉGE

Csepeli Strandfürdő

Cím: 1213 Budapest, Hollandi út 14.
Telefon: 277-6576
Megközelítés: 71-es autóbusszal, illetve komppal Pestszenterzsébetről.

Palatinus Strandfürdő

Cím: 1138 Budapest, Margitsziget
Telefon: 340-4505
Megközelítés: 26-os busszal.

Paskál Strandfürdő

Cím: 1141 Budapest, Egressy út 178/f.
Telefon: 252-6944
Megközelítés: 77-es és 82-es trolibusszal.

Csillaghegyi Strandfürdő

Cím: 1038 Budapest, Pusztakúti út 2-6.
Telefon: 242-0754, 250-1533
Megközelíthetőség: 42-es autóbusszal és a szentendrei HÉV-vel.

Római Strandfürdő

Cím: 1031 Budapest, Rozgonyi Piroska u. 2.
Telefon: 388-9740
Megközelítés: 34-es és 106-os autóbusszal, és a szentendrei HÉV-vel

Pünkösdfürdői Strandfürdő

Cím: 1039 Budapest, Királyok útja 272.
Telefon: 388-6665
Megközelítés: 34-es, 145-ös és 146-os autóbusszal, és a szentendrei HÉV-vel.

Dagály Strandfürdő

Cím 1138 Budapest, Népfürdő u. 36.
Telefon: 452-4556
Megközelítés. 3-as metróval, 1-es villamossal, 133-as autóbusszal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.