terrorelhárítás tragédia egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárták a Műszaki Egyetem egyik épületét, ahol egy fegyveres tartózkodik.

A diákokat állítólag már kiterelték, a rendőrség, a mentők és a TEK is a helyszínen van. A rendőrség úgy tájékoztatta az [origo]-t, hogy a nagy erőkkel vonulnak a helyszínre. Az épületet kiürítették, jelenleg a terrorelhárítók dolgoznak a területen - mondta az [origo]-nak az egyetem Dékáni Hivatalának egyik munkatársa. "Nagyon izgulunk, remélem minden baj nélkül megússzuk" - tette hozzá a dékáni hivatal munkatársa.

Forrás: MTI/Róka László
Forrás: MTI/Róka László

Az MTI szerint az egyetem egyik hallgatója nem valódi fegyvert, hanem egy játékpisztolyt vett elő szerda délelőtt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. A teremben körülbelül százan voltak, amikor a kar egyik hallgatója elővette a játékpisztolyt - mondta Lóránt Bálint. Az érintett hallgatót a rendőrök kikísérték az egyetem épületéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.