Bármelyik percben megszülethet az X-Faktor sztárjának gyereke

Születés Király L. Norbi babaszoba koncert apa énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármelyik percben megérkezhet Király L. Norbiékhoz a várva várt jövevény. Az egykori x-faktoros párja ugyanis már a kilencedik hónapban jár. Norbi elárulta, már felkészültek a kicsi érkezésére.

A gyerekszoba már készen várja újdonsült lakóját, ki lett festve és be is van rendezve, egyedül a babakocsi és a gyerekülés hiányzik. "Otthon be van már készítve egy sürgősségi táska, hogy ha indulni kell, akkor csak fel kelljen kapni" - árulta el az énekes.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Felmerül a kérdés, mi lesz, ha a pici akkor dönt úgy, hogy indulásra kész, amikor apukája éppen színpadon áll?

"Ha éppen munka közben értesítenek, hogy indulhatok a kórházba, akkor megmondom a közönségnek, hogy bocs, srácok, de rohannom kell, mert apuka leszek. Biztosan meg fogják érteni, hogy ez a legfontosabb dolog az életemben, ezért nem akarok lemaradni róla. A szülésnél is mindenképp bent szeretnék lenni a feleségemmel. Végül is ketten voltunk akkor is, amikor összehoztuk a gyermekünket, így ennél az intim pillanatnál is ott a helyem" - osztotta meg gondolatait Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.