felháborodás megbízhatatlanság menedzser énekesnő Tóth Vera vádaskodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolc éve töretlenül sikeres Tóth Verát nemrégiben váratlan támadások érték: menedzsere állította, hogy az énekesnő megbízhatatlan és lehetetlen vele együttműködni, ezért kirúgta őt. Vera végre elmondja, ő hogyan látja a dolgokat.

Tóth Vera végre megszólalt, és tagadja az ellene felhozott vádakat. "Nem rúgott ki senki senkit. Sajnos nem tudtunk Máriával együtt dolgozni, nem egyeztek az elképzeléseink a karrierem továbbépítéséről. Mindenhol ott voltam, nem voltam megbízhatatlan, maximum néha kicsit szétszórtabbnak és figyelmetlenebbnek tűnhettem, míg felépültem a tavalyi állapotomból..." - írta az egykori Megasztár a legnagyobb közösségi oldalon.

Fotó: FEM3
Fotó: FEM3

Az énekesnőt rendkívül elszomorította a körülötte kialakult botrány: "Mélységesen fel vagyok háborodva és szomorúvá tesz ez az egész. Hitelrontás, lejáratás, nem is tudják elképzelni, mekkora kárt tehetnek az ember életében, abban az életben, amiért én keményen megdolgoztam és néhány emberrel karöltve, nagyjából magamnak köszönhetek MINDENT!" - fakadt ki Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.