D. Tóth Kriszta megvadult! Meglepő videó a DTK Show műsorvezetőjéről

meglepő stúdió tánc D.Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen meglepő videó került fel az internetre D. Tóth Krisztáról. A népszerű műsorvezetőt is magával ragadta a legújabb őrület, a gangnam style, és egy-egy ellopott pillanatban ő is nekiállt táncolni a DTK Show stúdiójában. Kollégái rögzítették ezeket a jeleneteket, és kiszivárogtatták az internetre - tudta meg a Life.hu.

D. Tóth Krisztát alapvetően visszafogott műsorvezetőnek ismerik a nézők, akinek sem magánéleti, sem egyéb botrányai nem borzolják a kedélyeket. Most azonban meglepő videó került az internetre a DTK Show műsorvezetőjéről, amelyen a legújabb őrület, a gangnam style ritmusaira táncol egy önfeledt pillanatban a stúdióban. Felhívtuk D. Tóth Krisztát, hogy megtudjuk, mi is történt a stúdióban. A DTK Show műsorvezetője elárulta, hogy két felvétel között voltak, amikor - mint később kiderült - még forogtak a kamerák. "Egy spontán, felszabadult pillanat volt, a közönség szórakoztatására táncoltam egy kicsit, egyszerűen csak jól éreztem magamat. A kollégák persze kapásból kitették a műsor rajongói oldalára" - mondta nevetve a műsorvezető a Life.hu-nak.

Ha szeretnéd látni, hogy táncol D. Tóth Kriszta a gangnam style-ra, klikk a videóra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.