Pleszkán Écska név extrém szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pleszkán Écska nemcsak extrém megjelenésével, de különleges hangzású nevével is meghökkentette a The Voice mestereit. A tehetséges, civilben bábkészítőként dolgozó lány a Life.hu-nak elárulta: első szerelmétől kapta a nevét.

Első szerelme keresztelte át a The Voice versenyzőjét, aki nem is bánta a névváltást, hiszen ugyanaz volt az eredeti keresztneve, mint az édesanyjának, és ez sok problémát okozott már az életében - tudta meg a Life.hu.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Az eredeti nevem Pleszkán Éva, és Évának hívják az édesanyámat is. Ezért gyakran előfordult, hogy postai csomagok, küldemények elkeveredtek, nem jutottak el hozzám, mert összekevertek minket a postán" - árulta el a Life.hu-nak a The Voice versenyzője. "Az első szerelmem ragasztotta rám az Écska nevet, ami - legyen bármilyen furcsa hangzású - ősmagyar eredetű. Nagyon megszerettem és ma már elsősorban ezt használom" - mondta Écska, aki hangjával lenyűgözte a zsűrit és Somló Tamás csapatát erősíti.


A fiatal lány civilben is rendkívül kreatív munkát végez, hiszen bábkészítőként dolgozik. "Nagyon szeretek játszani, olyan vagyok, mint egy nagy gyerek. Ezért élvezem különösen ezt a munkát. Bármire rá tudok csodálkozni, és a The Voice versenyében már az elvarázsolt, amikor színpadra álltam. Úgy éreztem magam, mint Alice Csodaországban" - nevetett Écska.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.