Pleszkán Écska halál öngyilkosság tehetségkutató The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapjának szeretne bizonyítani a Voice tehetsége, Pleszkán Écska, ami nem is csoda: a 22 éves lány apja ismert dzsesszzongorista volt, aki 79 késszúrással végzett magával. Ez szinte tönkretette a fiatal lányt - írja a Blikk.

"Akkor azt hittem, sosem tudok majd újra talpra állni. Én, az örök optimista, aki mindig az élet jó oldalát láttam, szembe kellett nézzek egy szörnyű, durva és váratlan dologgal. A mai napig nem tudom, miért is tette, ködös az egész. Az első fél év nagyon nehéz volt. A barátaim és persze anyu segített, nem hagyott magamra, így sikerült túlélni" - mesélte el a tehetséges énekes a bulvárlapnak.
Ez a másfél évvel ezelőtt történt szörnyű tragédia jelentette számára azt az utolsó lökést, hogy jelentkezzen a tehetségkutatóba - pedig már korábban is volt szó arról, hogy komolyabban foglalkozik az énekléssel.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Tudom, hogy ő örülne annak, amit most csinálok, és támogatna. Most is cseng a fülemben, hogy mit mondana, milyen kritikákkal élne. Felelősség, hogy az ő lányaként ezt a szakmát szeretném választani, éppen ezért nem tehetem meg, hogy gyenge legyek. Magam felé és persze az ő maximalista, kitartó mivolta felé is tartozom azzal, hogy komolyan veszem ezt az egészet" - mondta Écska, aki a mai napig nem tudja, miért vetett véget életének az apja. A zenésztársak szerint valamilyen betegség, esetleg skizofrénia állhatott a háttérben, de a lány már lezárta magában a történetet és csak bizonyítani szeretne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.