Nem hisz a sírig tartó hűségben a népszerű magyar színésznő

Tallós Rita szerelem hűség bizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már nem hisz a sírig tartó hűségben Tallós Rita, aki nem csalódottságból, hanem az elmúlt évtizedek tapasztalatai miatt gondolkodik így - tudta meg a Life.hu.

A színésznő elárulta, hogy annak ellenére nem hisz a sírig tartó hűségben, hogy már két és fél éve boldog párkapcsolatban él. "Talán húszévesen még elhittem, hogy létezik örök hűség, csakhogy az évtizedek során megtanultam, valójában ez csupán illúzió. Senki nem készül arra, hogy megcsalja a párját, de ennek ellenére mindig jöhetnek olyan helyzetek, amikor nem tudunk ellenállni, olyan is előfordulhat, hogy egyszerre két emberbe is szerelmesek vagyunk. Az élet kiszámíthatatlan" - véli Tallós Rita, aki szerint az egyszeri félrelépéssel nincs akkora baj, mintha a szeretők közt lelki kötelék alakul ki.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Akkor van igazán nagy gond, ha mindennap találkoznak a szeretők, és szépen lassan egymás lelki társaivá válnak, mert ez sokkal szorosabb kötelék, mint a testi szenvedély." A színésznő szerint sok minden megbocsátható, de az egymás utáni kutakodás nem. "Véleményem szerint a bizalom teljes halála, ha az egyik fél elkezd a másik telefonjában vagy e-mailjei közt nyomozni."
Tallós Rita életében már két és fél éve nincsenek ilyen szélsőséges izgalmak, hiszen megtalálta a békét üzletember párja mellett. "Én egy rendkívül lobbanékony ember vagyok, mindig kiállok magamért. Az eddigi kapcsolataimban sokszor okozott gondot ez, de a mostani párom olyan nyugodt férfi és olyan jól bánik velem, hogy egyszerűen nem ad okot rá, hogy kikeljek magamból."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.