A magyar műsorvezető segítségével találták meg a halottnak hitt lányt

műsorvezető Tatár Csilla halott eltűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halottnak hitték azt a fiatal lányt, aki szeptember elején tűnt el barátjával Magyarországról. Az édesapja a népszerű magyar műsorvezetőnek mesélt aggodalmairól, félelmeiről és ezt látva adott életjelet magáról a Berlinben bujkáló fiatal - tudta meg a Life.hu.

A TV2 Mokka című műsorában Tatár Csillának mesélt a szeptemberben eltűnt lányáról az apa, Juhász János. A férfi akkor már hetek óta semmit nem tudott a 24 éves Juhász Annáról, csupán egy búcsúlevelet hagyott maga után. Ez a beszélgetés azonban igazi fordulatot hozott az ügyben. "A lány vélhetően az interneten láthatta a rémült apával készült felvételt, és ezután a berlini konzulátusról hívta fel rettegő édesapját. A beszélgetés nem tartott sokáig, de annyi kiderült, hogy a lány él, és hogy szeretne hazajönni, de nincsen rá pénze"-, idézte fel a történetet a Life.hu kérdésére Csilla, akit magával ragadott a történet. "Nagyon jó érzés, hogy aktívan segíthettem az apukának, hogy halottnak hitt gyermekére találjon. Nagy öröm, hogy egy-egy beszélgetés, vagy riport ilyen pozitív változást hozhat egy család életében"-, árulta el a műsorvezető.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A történetnek azonban még koránt sincs vége, hiszen a lány továbbra is hatalmas bajban van. "Nem lehet semmi biztosat tudni, de egyes elméletek szerint Anna barátja uzsorásoktól kölcsönvett milliókat pókerezett el, ezért kellett menekülniük. Az apa korábban már mindenét pénzzé tette és a lányának adta, hogy segítsen neki, ezért már ő sem tud adni"-, mondta el Csilla, aki saját közösségi oldalán is megosztotta a Juhász Árpáddal folytatott második beszélgetését. "A legnagyobb közösségi oldalon rengetegen vannak jelen, így bízom abban, hogy nagy eséllyel egy ismerősöm ismerősén keresztül akár Juhász Annához is eljuthat a második beszélgetésünk. Remélem, hogy ez újabb pozitív eseményeket indít majd el"-, tette hozzá Csilla, a Mokka csinos műsorvezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.