Kiderítettük, ki az idei X-Faktor titkos favoritja

X-Faktor tehetségkutató Szabó Dávid küzdelem verseny énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A X-Faktor harmadik szériájában van egy fiú, akit a rajongók közül többen már most titkos favoritnak tartanak. A Life.hu megtudta, milyen vágyakkal és elképzelésekkel érkezett Szabó Dávid az X-Faktorba.

Szabó Dávid 27 éves, igazán különleges egyéniség, aki jó eséllyel indulhat a verseny megnyeréséért. Addig azonban még hosszú az út, és át kell küzdenie magát a Mentorok házán, ahol Geszti Péteren múlik, a fiú tovább bizonyíthat-e az élő show-ban.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv



"Természetesen nagyon jólesett, hogy a mentorok dicsértek, ám nem szeretnék ebből messzemenő következtetéseket levonni. Az embernek nem szabad elbíznia magát. Mindig szerettem volna valami igazán maradandót alkotni. Olyat, amire negyven év múlva is elégedettséggel gondolok vissza. Az X-Faktor a legkiválóbb terep arra, hogy megtudjam, egyáltalán megadathat-e nekem egy ilyen pillanat. Itt nem elsősorban arra gondolok, hogy ismert legyek, hanem hogy adhassak egy koncertet, vagy írhassak egy dalt, maradandót alkotva ezzel" - mesélte a Life.hu-nak Dávid.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.