Félelmetesen néz ki! Charlize Theron döbbenetesen megváltozott

drasztikus Charlize Theron változás megdöbbentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte a felismerhetetlenségig megváltozott Charlize Theron! A színésznő a hétvégén félelmetes új külsővel lépett a nagyközönség elé: megvált szőke tincseitől, és tüsi barna frizurát vágatott magának, felszedett jó néhány kilót, ráadásul a bőre is rettenetes állapotban van. A sztárt akkor kapták lencsevégre, amikor Dél-Afrikában az édesanyjával iszogatott egy étterem teraszán.

Döbbenetesen megváltozott Charlize Theron, aki megvált ikonikus szőke tincseitől és így szinte felismerhetetlenné vált. A színésznő meglepően új külsőt villantott: rövid barna hajjal, több kiló súlyfelesleggel lépett a nyilvánosság elé.

Northfoto
Northfoto

Nem véletlen Charlize döbbenetes átalakulása: ő alakítja a Mad Max 4. epizódjában Furiosát, és ehhez a karakterhez kellett a drasztikus változás. Szőke hajtincsei nélkül először akkor fotózták le, amikor szülőhazájában, Dél- Afrikában édesanyjával pezsgőt iszogatott egy étterem teraszán. Annak ellenére, hogy szinte a felsimerhetetlenségig megváltozott, néhány rajongója mégis ráismert, így azonnal készültek közös fotók is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.