Testvért tervez kislányának az énekesnő

Judy anyaság terhesség csoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte a csodával volt határos, hogy hosszú ideig tartó sikertelen próbálkozás után Judy másfél éve teherbe esett. A kislánya, Maja már 10 hónapos, és érkezése óta teljesen felforgatta szülei életét, akik azonban mindent elkövetnek azért, hogy a szerelmüket a zsúfolt hétköznapokban is megóvják - tudta meg a Life.hu.

Hosszú hónapokig próbálkozott Judy és férje, Balázs, mire első gyermekük, a most 10 hónapos Maja megfogant.

"Nem volt orvosi oka, mégsem akart jönni a baba. Már azon voltunk, hogy a férjemet is kivizsgáltatjuk, hogy kiderüljön, mi a gond, amikor végre megfogant Maja" - emlékszik vissza Judy, aki 10 hónapja adott életet bájos kislányának. Az énekesnő élete azóta fenekestül felfordult, ám ennek ellenére férjével mindent elkövetnek azért, hogy megőrizzék a szerelmüket. "Rendszeresen szervezünk olyan esti programokat, amikor kettesben lehetünk. Ilyenkor a nagyszülők vagy a dédmama segít be. Legutóbb például a születésnapunkat ünnepeltük meg kettesben" - árulta el a Life.hu-nak Judy.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Az énekesnő és férje egyetértenek abban, hogy ha úgy hozza az élet, szívesen vállalnak még egy gyermeket.

"Természetesen örülnénk egy tesónak is, de ha nem jön össze, tökéletesen boldog család leszünk hármasban" - mondta Judy hozzátéve, hogy az anyaság rengeteget változtatott a személyiségén: "Maja nagyon nyugodt baba és neki köszönhetően én is visszavettem a tempóból, sokkal békésebb lettem. Az életem alapjaiban megváltozott, hiszen a napirendemet nagyrészt a kislányomhoz igazítom. Napközben általában én vagyok vele, de ha épp dolgozom, az is előfordul, hogy magammal viszem a stúdióba. Az apukája pedig este fürdetésre ér haza és általában ő fekteti le Maját."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.