Caramel: "Csak a pénztárcámra kíváncsiak a nők"

Caramel párkapcsolat lehetetlen Molnár Ferenc Caramel érdek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel úgy érzi, hogy épp ismertsége miatt lehetetlen párt találnia. A Voice Mestere szerint a legtöbb nő felületes, és csak a pénztárcájára, az autójára és a hírnevére kíváncsiak, a személyiségére nem - tudta meg a Life.hu.

Caramel úgy érzi, hogy az ismertség megnehezíti számára, hogy megtalálja az igazit. "Lehetetlen párt találni ismert emberként. A legtöbb lány a tapasztalataim szerint a bankszámlámra, az autómra kíváncsi és arra, hogy ismert vagyok. A személyiségemre viszont nem sokan" - mondta el a Life.hu-nak csalódottan a Voice mestere, akit megviselt Hiennel való néhány hónappal ezelőtti szakítása és most nem is keres új párt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Most igyekszem összeszedni magam, a munkámra koncentrálni és párkapcsolat nélkül is teljes életet élni" - mondta el Caramel, aki pontosan tudja, hogy milyen partnerre vágyik. "Olyan párkapcsolatra vágyom, ami nyugalmat nyújt, és egy olyan lányt, akivel szabadabb vagyok, mint egyedül."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.