Somló Tamás beismerés tévedés hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somló Tamás élvezi, hogy a Voice székében csak a fülére hagyatkozhat, amikor dönt egy-egy énekes sorsáról. Ugyanakkor a Life.hu-nak bevallotta: úgy érzi, hogy egy esetben hibát követett el, amikor elengedett egy különleges, rendkívül tehetséges versenyzőt.

Somló Tamás úgy érzi, hogy a Voice meghallgatásai során egy alkalommal rossz döntést hozott, amikor elengedett egy nagyon különleges, tehetséges énekest, a Jamiroquai dalával induló Hollai Ádámot - tudta meg a Life.hu. "A meghallgatások során abban az egy esetben hibáztam. Biztos vagyok abban, hogy ha láttuk volna, milyen fazon párosul a különleges hanghoz, minden Mester megfordult volna, de sajnos nem tettük" - mondta el Somló, aki azt is tudja, mi vezette félre a Mestereket.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Sajnos az előadásával nem teljesen győzött meg Ádám, mert egy olyan számmal indult, amiben nem lehet igazából énekesként kibontakozni. Remélem, hogy ha lesz második része a Voice-nak, azon ismét elindul, mert a Mesterek akkor már majd felismerik a hangját és biztosan továbbengedik" - árulta el reményeit a Mester.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.