Áldást kér a hangszálaira az X-Faktor énekese

X-Faktor Isten hit Oláh Gergő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtudtuk, családján kívül mi ad erőt hétről-hétre az egyik legkiválóbb énekesnek az X-Faktor élő showjában. Gergő a Life.hu-nak elárulta a titkát.

Oláh Gergő minden szombat este fantasztikus teljesítményt nyújt. Már a mentorok is belátták, hogy a fiú nem tud hibázni, és hiába keresnének rajta fogást, nem találnak. A közönség állva tapsol a dalai után.Az énekes elárulta, hogy feleségén és gyermekein kívül kihez fordul segítségért.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"A hit az, ami mindig segít nekem, hogy az erőm és a lelkem készen álljon a megmérettetésre. Számomra a hit azt jelenti, hogy hiszek valamiben, amit nem látok, de tudom, hogy egyszer majd elérem és megmutatkozik a számomra. Addig teszek a vágyaimért, amíg azok a valóságban megfoghatóvá nem válnak. Számomra ez ad erőt és ez jelenti a hit alapját. Az elő show előtt mindig Istentől kérek áldást a hangszálaimra" - mesélte a Life.hu-nak Gergő. Az biztos, hogy az énekes imái nyitott fülekre találtak, hiszen megállíthatatlanul halad a céljai felé az X-Faktor adásaiban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.