Nem ehet csokimikulást a sztárpár kisfia

csoki kisfiú Dundika Majka mikulás télapó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Dundika egyéves kisfia, Marián találkozhatott a finn Joulupukkival, de a kisfiúnak még évekig várnia kell arra, hogy a Mikulás  megtömje kiscsizmáját mindenféle finomsággal. Marián ugyanis nem ehet csokoládét.

Hiába is pucolná ki kiscsizmáját Marián, a Télapó egész biztos nem rakná tele édességgel, legfeljebb valami egészséges finomsággal. Marián egyelőre nem ehet csokoládét, édesanyja, Dundika ugyanis szeretne még azzal várni, hogy a gyermeke rákapjon a csokoládé édes ízére.

Forrás: Aquaworld
Forrás: Aquaworld

Kattints a képre, és nézz meg még több sztárcsemetét a Mikulással!

"Megkértük a rokonságot, hogy ne vegyenek csokoládét Mariánnak, helyette apró kis figurákat, plüssállatkákat kapott. Kivételt jelentett a két nagymama, akik nem bírták megállni, hogy imádott kisunokájuknak ne kedveskedjenek valami hagyományos édességgel. A tőlük kapott adventi naptárat és télapófigurát kitettük dísznek, nem evett belőle Marián. Egyelőre tartom magam ahhoz, hogy ne adjak édeset a gyereknek, ha főzök neki, akkor is elkerülöm a cukrot. Persze kóstolta már, milyen ízű a csoki, de csak az ujjamról nyalhatott egy kicsikét. Úgy tudom, hogy ha hároméves koráig nem tapasztalja meg ezeket az ízeket, akkor nyitottabb lesz a zöldségekre, az olyan egészséges ételekre, amit mi szeretnénk adni neki" - árulta el Dundika.

Az igazi finn Mikulás, Joulupukki második alkalommal járt az újpesti Vízibirodalomban, ahol hátrányos helyzetű gyerekek, kiváló tanulmányi eredményű diákok, az Országos Mentőszolgálat dolgozóinak gyermekei, sztárcsemeték, valamint fürdő- és szállóvendégek fogadták őt. A gyerekek karácsonyi versekkel és dalokkal várták a Mikulást, aki minden gyereknek ajándékcsomaggal kedveskedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.