Fura kapcsolatok születnek a Voice versenyzői között a színfalak mögött

színpad Sudár Anita Weis Viktor párbaj verseny Mohamed Fatima Perutek János The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A képernyőn ez már nem látszik, de érdekesen alakulnak a versenyzők kapcsolatai a Voice színfalai mögött.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében

Profin, szemmel láthatóan nagy egyetértésben állnak ki a versenyzők a színpadra, pedig lelkükben sokszor furcsa érzések kavarognak párbajellenfelük iránt.

Már a próbák alatt egymásnak feszültek Somló Tamás énekesei. Egy táncmozdulat közben Perutek János megütötte Weisz Viktort, aki pedig ellökte ellenfelét. Komoly ellenszenv alakult ki a párbajozók között, aminek eredményeként kőkemény és férfias küzdelmet láthattak a Mesterek a színpadon is. Somló végül Weisz Viktort választotta, de a ringben mindkettőjük kezét magasra emelte, jelezve, hogy szíve szerint mindkét fiút továbbengedte volna.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Perutek János és Weisz Viktor

Caramel tanítványai annyira megkedvelték egymást, hogy barátokként kellett a ringbe lépniük. A Fekete vonat együttesből már ismertséget szerzett Fatima annyira szeretett volna Anitának segíteni, hogy magára nem nagyon figyelt oda a felkészülés során. Fatima így fogalmazott a párbaj előtt: "Egy lélek vagyunk!" A színpadon mindkét lány lenyűgözően énekelt, barátságuk pedig erőt adott nekik a fontos pillanatokban. A közönség érezte ezt a különös összhangot, tombolt. Caramel végül Fatimát választotta.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Sudár Anita és Mohamed Fatima


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.