Zalatnay Sarolta börtön csalás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látványosan duzzad Zalatnay Sarolta újabb csalási botránya: vádemelést javasolnak a nyomozók a vaskos, 1100 oldalas aktában az ügyészségnek - írja a Blikk.

A rendőrség két éve próbálja felgöngyölíteni, pontosan mi is történt az énekesnő és az állatoknak otthont adó Csillagszem Alapítvány vezetője, Abonyi Mónika között. Ha valóban vádat emelnek és tárgyalás lesz az ügyből, akár három év letöltendőt is kaphat Cini - tudta meg a Blikk.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Az biztos, hogy Abonyi több részletben kétmillió forintot adott Zalatnaynak, aki megígérte: szponzorokat szerez és hírességként más módon is dolgozik majd az alapítványért. Az intézmény vezetője azt nyilatkozta: kész szerencse, hogy nem a Csillagszem, hanem a saját pénzét adta Cininek, igaz, azt is az állatokra akarta fordítani. Először félmilliót adott neki autólízing-tartozása törlesztésére, majd még másfelet - kapaszkodjatok meg - karácsonyi költségeire. A törlesztést Cini eddig meg nem érkezett amerikai örökségére hivatkozva halogatta és konkrét munkával sem volt hajlandó kompenzálni a tartozást.
Zalatnay nem igyekszik a helyzet elébe menni: az iratismertetésre el sem ment, Abonyi és a rendőrség vádjaira pedig csak annyit nyilatkozott a Blikknek: úgy tudja, minden ügyében megszűnt a nyomozás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.