Az ismert magyar énekes lebukott egy buliban eddig eltitkolt barátnőjével

Nagy Réka modell lebukás párkapcsolat Éder Krisztián szilikonmell énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dúl a szerelem SP és gyönyörű modell kedvese, Nagy Réka között.

Tipp! Elképesztő show-val búcsúzott London. Kattints a galériáért!


Kézen fogva, szerelmesen andalgott péntek éjszaka egy új fővárosi szórakozóhelyen Éder Krisztián, vagyis SP és modell kedvese, Nagy Réka. Ugyan az énekes a közelmúltban még kétértelműen fogalmazott, de a párt látva senkinek sem lehetett kétsége afelől, hogy nem szakmai kapcsolat van kettejük között.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Az még kicsit elhamarkodott kijelentés, hogy barátnőm van, még az ismerkedési fázisnál tartunk. Az elmúlt három-négy hónapban többször fotóztam Rékát" - mondta Éder Krisztián, aki a napokban megörökítette Réka új szilikonkebleit is egy szexi fotósorozaton.

Réka néhány hónapja a Fókuszban még így nyilatkozott plasztikai műtéte előtt:


Szemtanúk szerint az énekes egyébként igen büszke feltűnő kedvesére. "SP nagyon boldogan, büszkén sétálgatott Rékával, akit mindenki megbámult, hiszen a szűk topja alatt nem viselt melltartót, és csodálatos, új kebleire egyszerűen nem lehetett nem odafigyelni..." - mondta el egy szemtanú a Life.hu-nak.

Tipp! Megszabadult hajától a fiatal énekesnő. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.