háziasszony Szerencsekerék műsorvezető visszatérés Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andi lesz a Story4 sztárja szeptembertől. Úgy hírlik, a csatorna azért hívta vissza a népszerű műsorvezetőt, mert tőle várják a nézettség növekedését.

Ami nem sikerült Vágó Istvánnak, az sikerülhet Szulák Andreának. A TV2 egykori sztárja lesz ugyanis a Szerencsekerék új háziasszonya, ami minden bizonnyal remek húzás a csatorna részéről, hiszen Andrea népszerűsége töretlen.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Kevés olyan sztár van, aki noha nem szerepel folyamatosan a médiában, műsorokban, mégis állócsillag tudott maradni. Andrea is ilyen. A reklám hatására, amiben szerepelt, megsokszorozódott az eladás, a címlapok is jól fogynak vele, és az emberek imádják. Minden bizonnyal Szulák a Story4 titkos fegyvere, és jól tették, hogy Vágó helyett inkább őt vetik be" - tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő tévés szakembertől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.