Korizz medvékkel, vagy ismerd meg Budapest titkait!

korcsolya színésznő színház környezetvédelem színész szórakozás Városligeti Műjégpálya Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton koriznál egy jót, vasárnap este pedig egy kellemes színházi élményre vágysz kiváló művészekkel? A Life.hu most mindkét napra olyan programokat ajánl neked, amelyeket garantáltan a szívedbe fogsz zárni.

1. Arctic Home - Jegesmedve Nap a Városligeti Műjégpályán

Ha idén még nem volt a lábadon korcsolya, és szeretnél részese lenni egy izgalmas családi programnak, akkor ott a helyed január 26-án a Városligeti Műjégpályán, ahol a WWF és az egyik nagy üdítőital-gyártó cég az Arctic Home kampány keretében próbálja felhívni a figyelmet az Északi-sarkvidék megóvásának fontosságára. A bolygónk hűtőjeként is emlegetett terület a jegesmedvék természetes élőhelye, azonban ezt a vidéket egyre intenzívebben érinti a klímaváltozás. A kampányt mintegy 16 európai országban indítják útjára - többek között Magyarországon is. Ha kilátogatsz a koripályára, remek családi programok várnak: egy életnagyságú jegesmedve "családdal" készíthetsz közös fotót, szakértők segítenek megismerkedni a jegesmedvék mindennapjaival, a jégen pedig további meglepetésekre számíthatsz.

Mikor?
2013. január 26. szombat, 16.00
Hol?
Városligeti Műjégpálya (1146 Budapest, Olof Palme sétány 5.)

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

2. Pesten születtem - Kern András koncertje

Ha vasárnap egy igazán fanyar humorú estére vágysz, és szeretnél bepillantást nyerni egy város életébe, és neked is ismerősen csengenek a füledben a Lövölde tér, a Hé 67! vagy a Pincér-rock dalok, akkor ott a helyed Kern András előadásán a Vígszínházban, ahol a színész kedvenc dalait adja elő a közönségnek. Az esten olyan művészek is fellépnek, mint Börcsök Enikő, Hegyi Barbara, Hernádi Judit, Kútvölgyi Erzsébet, Fesztbaum Béla, Sztevanovity Zorán vagy Heilig Gábor.

Mikor?
2013. január 27. vasárnap, 20:00
Hol?
Budapest, Vígszínház, Szent István krt. 14.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.