műsorvezető háztartás Rákóczi Ferenc főzés Class FM konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Class FM műsorvezetője rengeteget dolgozik a rádió stúdiójában, mégis kiveszi a részét a házimunkából, amikor hazaér. 

Rákóczi Feri szerint fontos, hogy egy férfi levegye felesége válláról a terheket, ezért náluk ő a vicces szakácsmester. Ezzel kisfiának is példát mutat, ugyanis Soma már most szeret szorgoskodni a konyhában.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

"Nagyon jónak tartom, ha egy férfi besegít a feleségének, én például a főzéssel tudok segíteni és még kedvemre is való, ha ízletes ételeket készíthetek. Otthon általában én vagyok a szakácsnő. Minden nap készítek valami finomságot, hogy elvarázsoljam a családom. A gyerekek imádják, amikor felültetem őket a konyhapultra, és együtt sütizzük össze a helyiséget. Soma fiam jobban szereti a főzést, mint Panna lányom. Szerintem azért van így, mert azt látják nálunk, hogy a férfi a főszakács. Szerencsére mindig minden elfogy, ez egy jó visszajelzés arra, hogy jó szakácsnő vagyok" - mondta nevetve Feri a Life.hu-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.