étterem kóstolás tűzhely mangalica Bodrogi Gyula étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ígérte, hogy fog némi szerepet vállalni fia éttermében, de azt nem gondolta, hogy az egyik legfontosabb feladat lesz az övé.

Bodrogi Gyula nem állt a tűzhely mögé, de így is jelentős hatása van a séf kezéből kikerült ételekre. "A párommal, Angélával mi vagyunk a visszajáró vendégek, mi mindent megkóstolunk. Őszintén megmondjuk, hogy mi a jó, és mit kell még tökéletesíteni, mert mi ebben az esetben kívülállók vagyunk, amatőrök. Ők pedig a profik" - árulta el Bodrogi Gyula, aki természetesen részt vett az étterem részére rendezett disznóvágáson.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Mangalicát vágtunk, az a legegészségesebb. A fiam a vendéglő céljára készítette, én pedig beszálltam, ugyanis mindig tudok egy kis kolbászt, hurkát, friss töpörtyűt saját célra hazavinni" - tette hozzá a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.