Budapest a legjobb hely a britek szerint

olcsó úticél főváros Budapest Európa brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Odavannak Budapestért az angolok. Legalábbis ami az árakat illeti. A brit turistáknak ugyanis európai viszonylatban a magyar főváros a legolcsóbb.

Olcsó, ezért megéri Budapestre jönni - így vélekednek rólunk a britek, írja a Daily Mail. Az árak alapján összesen 25 nagyvárost hasonlítottak össze, és kiderült, hogy nálunk kevesebbe kerül az élet, mint New Yorkban vagy Rómában.

Forrás: Thinkstockphotos.com
Forrás: Thinkstockphotos.com

Étkezés, jegyek a városnéző buszra, szállás - ezek mind kedvező áron kaphatók Budapesten, legalábbis a britek pénztárcájához mérten. Ugyanezek a szolgáltatások Stockholmban vagy Koppenhágában például háromszor ennyibe kerülnek. Ez a 2 város a legdrágább a kontinensen. Íme a britek 10 kedvenc utazási célpontja:
1. Budapest
2. Vilnius (Litvánia)
3. Varsó (Lengyelország)
4. Riga (Lettország)
5. Lisszabon (Portugália)
6. Dubrovnik (Horvátország)
7. Prága (Csehország)
8. Tallinn (Észtország)
9. Isztambul (Törökország)
10. Belfast (Észak-Írország)

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.