Dennis Rodman felvenné az új pápa fejdíszét

pápa pápaválasztás kosárlabda egyházfő Dennis Rodman fejdísz Vatikán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrült ötlete támadt Dennis Rodmannek. A profi kosárlabdajátékos azt tervezi, hogy Rómába utazik, ahol elcsípi az új pápát. Ráadásul az új egyházfő fejdíszét is kipróbálná.

Rómába repül Dennis Rodman. A profi kosárlabdajátékos azt reméli, hogy személyesen is találkozhat az új pápával, akiről akár már ma sikeresen szavazhatnak a pápaválasztó bíborosok. De most jön a lényeg: a sztár felpróbálná a pápa fehér fejdíszét is - írja a TMZ.com, amely illusztrációként egy képet is közöl erről. Rodman szerint nagy szükség van most rá a Vatikánban, az új pápa megválasztása miatt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu megírta, összeült a konklávé. A pápaválasztó bíborosok ma voksolnak először az új egyházfőről. Rodman úgy fogalmazott: emberei kapcsolatban állnak a Vatikán bennfenteseivel, és reméli, sikerül összehozni, hogy felvehesse az új egyházfő szerinte vicces és óriási fejdíszét. Inkább nem kommentálnánk a tervét...

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.