rosszfiú balhé Éjjel-nappal Budapest megváltozás Joe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére mára már lenyugodott az RTL Klub új sorozatának rosszfiúja Joe, aki pár éve még heves természetével riogatta az autósokat. A kemény figurát alakító srác a Life.hu újságírójának elmesélte, hogy egy banális mondat mennyira megváltoztatta a viselkedését.

Az Éjjel-nappal Budapest vezérkaraktere, Joe a sorozatban egy keményfiút alakít, aki bevallása szerint nagyon is hasonlít egykori civil énjéhez. Igaz, ő az életben már megtanulta kezelni a konfliktushelyzeteket.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


"Régen a közutakon rendszeresen meggyűlt a bajom a rosszul vezető sofőrökkel, és ilyenkor elhagyta egy-két keresetlen szó a számat. Aztán egy alkalommal éppen dolgozni vittem a barátnőmet és késésben voltunk, egy taxis pedig 20-szal totyogott előttem, ezen nagyon felidegesítettem magam, megelőztem a taxit, kipattantam és nyomdafestéket nem tűrő káromkodássorozatba kezdtem. Erre a higgadt taxis letekerte az ablakot, és csak annyit mondott: 'Hajrá, magyarok! Én szeretlek barátom!' Ezen én úgy megdöbbentem, hogy utána szóhoz sem tudtam jutni, és akkor ott ez a sokk megtanított az önfegyelemre, ma már sokkal nyugodtabban közlekedem az utakon" - mesélte Joe.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.