Győrfi Pál tánc Szombat esti láz szóvivő újszülött gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apai örömök elé néz a Szombat Esti Láz kiesett táncosa, Győrfi Pál, immáron negyedszer - tudta meg a Life.hu.

Nagy a boldogság az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének családjában, persze nem azért, mert Pali szombaton kiesett a műsorból. A szóvivő szinte a show kezdete óta tudja, hogy bővülni fog a családja, és erről először a Life. hu-nak beszélt.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Győrfi Pál felesége Adrien és nagyfia Dani minden szombaton az első sorban lévő asztalnál figyelték a szóvivő táncos produkcióit. A közvetlen családtagok közül ketten voltak jelen, de ők már tudták, hogy hárman izgulnak közvetlenül a színpad mellett az édesapa sikeréért.
"Már az elmúlt hetekben, amikor az újságírók feltették azt a kérdést, hogy a két gyereknél megállunk-e, úgy fogalmaztunk, ha a sors úgy akarja, hogy egy harmadik gyerekünk is legyen, akkor miért ne. Nem akartuk elkiabálni, sem megerősíteni és cáfolni sem az újabb gyermek érkezését, mert az a szokás, hogy amíg az első három hónapban jár a terhesség, addig nem beszélünk róla. De most már semmi okunk rá, hogy titkoljuk, hogy tovább bővül a Győrfi család.Az előző kapcsolatomból származó Győrfi Dániel már 16 éves, a feleségemtől született Ádám három és fél, Alíz másfél éves. Ahhoz képest, hogy nem nagycsaládos, hanem inkább a munkájába temetkező típus voltam nagyon örülök a következő Győrfi csemetének, nagyon várjuk és nagyon fogjuk szeretni" - árulta el a táncoslábú szóvivő.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.