Házon kívül Blahó Miklós Kálmán Olga díjátadó Pulitzer-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén huszonharmadik alkalommal adták át a díjat, amelyre három kategóriában lehetett pályázni. Az írott sajtó kategóriában Blahó Miklós, televíziós riporteri, szerkesztői és műsorvezetői tevékenységéért Kálmán Olga, az alkotóközösségek közül pedig a Házon kívül szerkesztősége vehette át a Pulitzer-emlékdíjat vasárnap.

Az igazság a politikai rokonszenvnél fontosabb dolog - emelte ki beszédében Sipos Lajos, a Joseph Pulitzer-emlékdíj Alapítvány elnöke a díjátadón. Idén írott sajtó kategóriában Blahó Miklós vehetett át díjat, aki tizenkét éve ír a Népszabadságnak. A Házon kívül az RTL Klub 2005 óta sugárzott műsora. A magazin stábjának állandó tagja Boros Krisztina, Moskovics Judit, Serdült Szilvia, Veress Krisztina, Békéssy Olga, Fehér Krisztina és Kruzslicz Dávid riporter, valamint Kováts Mihály felelős szerkesztő. A műsor méltatásában elhangzott: a Házon kívül egy közszolgálati riportmagazin a kereskedelmi csatornán, amelyet hétről hétre több mint félmillió ember néz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.